Met deze 4 tips blijft u langer fit

Onderwerp: Vitaal, Gezondheid
Laatst geupdate: 21 februari 2022
Langer thuis in huis

Nederlanders lijken soms wel echte zitkampioenen te zijn. Maar, een zittend leven leidt tot een verhoogde kans op overgewicht en daardoor neemt ook het risico op hart- en vaatziekten toe. Net zoals de kans om diabetes type 2 te ontwikkelen. Voldoende bewegen luidt dus het devies, maar daarnaast zijn er nog meer dingen die u zelf kunt doen om langer fit te blijven. Doe uw voordeel met deze vier tips!

In samenwerking met Golden Naturals

Laat de auto vaker staan

 

Even de deur uit voor een paar boodschappen? Moet dat echt met de auto? Het is voor veel mensen een gewoonte geworden om voor elke onbenullige afstand de auto te pakken. Als de supermarkt zich binnen een straal van een kilometer bevindt, is het dan niet net zo makkelijk om lopend te gaan? Met een booschappentrolley?

 

Ook heel wat andere korte ritjes kunt gemakkelijk vervangen door een gezonde wandeling. Als u er moeite mee heeft om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid beweging te halen, kunt u een stappenteller installeren op uw telefoon. Dit geeft vaak net even dat extra zetje om het doel te bereiken.

Sterk en energiek leven

 

Niet alleen onvoldoende beweging, maar ook verkeerde voeding vormt een gevaar voor onze gezondheid. Als u niet de juiste bouwstoffen binnen krijgt, kan uw lichaam niet optimaal functioneren.

 

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon moet altijd het uitgangspunt zijn, maar daarnaast kunt u de natuur ook een handje helpen door een supplement te slikken. Het gebruik van magnesiumtabletten is om meerdere redenen aan te bevelen. Het zorgt voor het behoud van soepele spieren en sterke botten en het activeert bovendien de natuurlijke energie in uw lichaam. Magnesium zorg ervoor dat u helder kunt nadenken en u blijft in letterlijke zin fitter, omdat u minder snel verschijnselen van moeheid ervaart. Handig toch?

De kracht van ketonen

 

De strijd tegen de kilo’s is voor veel mensen een zware opgave. Soms lijkt het wel of anderen probleemloos alles kunnen eten, terwijl u zelf ervaart dat uw gewicht stijgt bij elke maaltijd die u eet. U kunt ketonen kopen om het natuurlijke stofwisselingsproces in uw lichaam te stimuleren. Met slechts drie capsules per dag valt u niet alleen sneller af, maar bereikt u ook dat uw lichaam overtollig vet gaat omzetten in energie.

Weg met de diëten

 

Een dieet is iets tijdelijks. Daarna valt u vaak terug in uw oude patroon. Kies dus niet voor een dieet, maar voor een andere levensstijl. Permanent, niet tijdelijk!

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Met deze 4 tips blijft u langer fit