Wie zijn wij

Wij helpen u langer thuis te blijven wonen (en het een beetje gezellig te houden)

 

Langer Thuis in Huis is een digitale gids voor iedereen die langer thuis wil blijven wonen. We schrijven over alles wat daarbij komt kijken: hoe blijft u veilig, hoe houdt u het gezellig en hoe zorgt u ervoor dat alles betaalbaar blijft?

 

Wij hebben zelf allerhande kennis in huis die we graag delen. En wat we niet weten zoeken we op en we schakelen graag experts in. Daarom durven we wel te zeggen dat we de juiste informatie hebben en die op een zo helder mogelijke manier presenteren. 

 

Ons team

 

Jan-Peter Boer is de teamleider en initiator van Langer Thuis in Huis. Dus, wilt u samenwerken met ons? Dan bent u bij hem aan het juiste adres. JP is een gedreven ondernemer met veel ervaring binnen de seniorendoelgroep. Hij weet precies hoe je een goede website bouwt en hoe hij de bezoeker op de makkelijkste manier van de beste informatie kan voorzien.

 

Sharon Kok schrijft veel voor Langer Thuis in Huis. Ze is ontzettend precies en details zullen niet snel aan haar voorbij gaan. Dat maakt haar tot een topschrijver voor Langer Thuis in Huis.

 

Sacha van Andel is ook schrijver voor Langer Thuis in Huis. Ze is pas afgestudeerd aan de Radboud Universiteit en zet haar onderzoeksvaardigheden graag in bij het schrijven. Ze is goed in het uitzoeken van ingewikkelde informatie en die op een heldere manier te presenteren.

 

Joost Hertsenberg is de ontwerper die de vormgeving van de website heeft bepaald. Hij blinkt uit in heldere en leesbare designs, zonder al te veel poespas.

 

Mareen Boomgaard is een gedreven en leergierige Creative Business student en een echte duizendpoot bij Langer Thuis in Huis. Naast het bijhouden van de sociale media, schrijft ze artikelen en soms zelfs de nieuwsbrief.

 

Rutger van den Top loopt momenteel stage bij Langer Thuis in Huis en studeert commerciële economie in Zwolle. Met zijn sociale vaardigheden en creatieve denkwijze zorgt hij ervoor dat ons platform goed op de kaart wordt gezet.

De experts

Wij streven ernaar om u zo compleet mogelijke artikelen te bieden met de juiste informatie. Daarom schakelen wij voor diverse onderwerpen experts in. Deze experts controleren onze artikelen en zorgen ervoor dat u op Langer Thuis in Huis de meest inhoudelijke en correcte informatie vindt!

Financieel en juridisch

 

Paul van Rossum – Financieel adviseur

Wie zijn wij

Paul van Rossum is een financieel adviseur die zich met name richt op senioren in de regio Woudenberg. 

Bezoek de website van Paul van Rossum

Geert Jan Haringsma – Financieel adviseur

Wie zijn wij

Geert Jan Haringsma is financieel planner in de regio Friesland gespecialiseerd in onder andere hypotheek, pensioen en lijfrente. Hij checkt onze artikelen over de AOW.

Bezoek zijn website voor meer informatie

 

Vitaliteit

 

Catherine Teehan-de Greef – Diëtiste

Wie zijn wij

Catherine Teehan-de Greef is diëtiste en is gespecialiseerd in voeding bij chronische ziekte en voeding voor senioren. Ze is werkzaam in Deventer en omstreken.

Bezoek de website voor meer informatie.

Jeannette Rijks – Eenzaamheidsexpert

Jeannette Rijks

Jeannette Rijks is eenzaamheidsexpert die andere eenzaamheidsspecialisten traint in haar eigen ontworpen methodiek. Ook is ze auteur van diverse boeken over eenzaamheid. Bezoek de website voor meer informatie.

Alzheimer Nederland

alzheimer nederland

Alzheimer Nederland zet zich in voor mensen met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Ze zamelen geld in voor onderzoek, organiseren bijeenkomsten voor lotgenoten, en bieden gratis informatie en andere handvaten op hun website: Alzheimer-Nederland.nl.

Vivium zorggroep

Vivium Zorggroep - YouTube

Vivium zorggroep helpt mensen om zelfstandig te blijven, in elke levensfase. Daarnaast bieden ze ondersteuning aan partners en familie. Wij hebben contact met een ergotherapeut van Vivium die onze artikelen over verschillende hulpmiddelen controleert. Kijk voor meer informatie op vivium.nl.

 

Zo houden we de website in stand

 

Langer Thuis in Huis bestaat sinds 2018 en is sinds 2020 helemaal zelfstandig. We verdienen op verschillende manier geld om de website in stand te kunnen houden en verder te kunnen ontwikkelen. We zijn graag volledig transparant en lichten dit dan ook graag aan u toe.

 

Partner artikelen

Op dit moment kunnen bedrijven bij ons een artikel inkopen, tegen betaling, om hun dienst of product te presenteren aan onze lezers. We maken hierin wel een strenge selectie en kijken of het onderwerp ten eerste relevant is voor de senioren doelgroep en of het artikel daadwerkelijk van toegevoegde waarde is. Daarnaast vermelden wij in het artikel dat het tot stand is gekomen in samenwerking met een partner, welke daarin ook benoemd wordt.

 

Advertenties

Op verschillende plekken op de website kunt u advertenties tegenkomen. Ook hier verdienen we kleine bedragen per klik. De advertenties proberen we ook zo goed mogelijk af te stemmen op onze doelgroep en zo min mogelijk storend in het geheel te verwerken.

 

Nieuwsbrief

In de nieuwbrief bieden we bedrijven de mogelijkheid om een stukje tekst in te kopen. Daarin kunnen zij zichzelf of een artikel promoten. We maken altijd vermelding van het feit dat een item in samenwerking met een partner is.

 

Partnerpagina’s

Op de pagina met ene overzicht van leveranciers, kunnen bedrijven een link krijgen naar een eigen parnerpagina op onze website. Hierin bieden wij ze, tegen betaling, de mogelijkheid om zichzelf uitgebreid te presenteren. Voordat een bedrijf de mogelijkheid krijgt om zichzelf te presenteren checken we deze eerst op een drietal criteria, namelijk: 1. Goede telefonische bereikbaarheid 2. Google reviews met een score van 3,5 of hoger 3. Overzichtelijke en veilige website.

 

Leads

Bij een aantal koopgidsen van duurdere producten zoals scootmobielen, bieden wij de lezer de mogelijkheid om hun gegevens achter te laten om zo eenvoudig verschillende aanbieders te kunnen vergelijken. Voor het aanleveren van deze contactgegevens krijgen wij een vergoeding van de leveranciers.

 

Mocht u hierover vragen hebben, stel ze gerust: [email protected]

Doet u ook mee met onze online bingo?

 

Vrijdag 30 september om 16.00 organiseren we een online Bingo in het kader van de week tegen eenzaamheid. U kunt hier gratis aan meedoen en andere senioren online onmoeten en spreken via de chat. Doet u mee?

 

Meer info