fbpx
Wie zijn wij

Wij helpen u langer thuis te blijven wonen (en het een beetje gezellig te houden)

 

Langer Thuis in Huis is een digitale gids voor iedereen die langer thuis wil blijven wonen. We schrijven over alles wat daarbij komt kijken: hoe blijft u veilig, hoe houdt u het gezellig en hoe zorgt u ervoor dat alles betaalbaar blijft?

 

Wij hebben zelf allerhande kennis in huis die we graag delen. En wat we niet weten zoeken we op en we schakelen graag experts in. Daarom durven we wel te zeggen dat we de juiste informatie hebben en die op een zo helder mogelijke manier presenteren. Onze informatie is gratis en blijft dat ook!

 

Ons team

Het team van Langer Thuis in Huis bestaat uit 7 medewerkers die zich, naast hun andere werk, enthousiast inzetten voor het platform. We hopen steeds groter te groeien waardoor we ons steeds meer kunnen focussen op Langer Thuis in Huis. We stellen voor:

 

Carmen van Andel is de hoofdredacteur van Langer Thuis in Huis. Ze heeft jarenlang bij een van de grootste uitgeverijen van Nederland gewerkt en die ervaring past ze nu toe. Wat Carmen drijft is het op een handige manier beschikbaar maken van de juiste informatie om mensen zo te helpen en te motiveren om er op tijd voor te zorgen dat hun huis en situatie geschikt is om langer thuis te blijven wonen. Ze ziet het als ieders eigen verantwoordelijkheid om dat te doen. Tegelijk ziet ze het als haar verantwoordelijkheid om te helpen door relevante informatie, in de juiste vorm en op de juiste plek te presenteren. Heeft u suggesties of opmerkingen? Laat het Carmen van Andel weten via [email protected].

 

Jan-Peter Boer is verantwoordelijk voor de samenwerkingen van Langer Thuis in Huis. Dus, wilt u samenwerken met ons? Dan bent u bij hem aan het juiste adres. JP is een gedreven en ervaren marketeer. Hij weet precies hoe je een goede website bouwt en hoe die de bezoeker op de makkelijkste manier van informatie kan voorzien. Jan-Peter is tevens directeur van Langer Thuis in Huis.

 

Tanja van Adrichem is verantwoordelijk voor de commerciële samenwerkingen. Zij zorgt ervoor dat wij de beste, meest betrouwbare en betaalbare partners aan ons koppelen zodat we ook daadwerkelijk goede adviezen kunnen uitbrengen.

 

Sharon Kok schrijft veel voor Langer Thuis in Huis. Ze is ontzettend precies en details zullen niet snel aan haar voorbij gaan. Dat maakt haar tot een van de twee topschrijvers voor Langer Thuis in Huis. Alles waarover ze schrijft is compleet en correct. Daarnaast is ze deeltijdstudent.

 

Sacha van Andel is ook schrijver voor Langer Thuis in Huis. Ze is goed in het uitzoeken van ingewikkelde informatie en die op een heldere manier te presenteren. Ze is op dit moment bezig af te studeren aan de Universiteit van Nijmegen, in de richting literaire bedrijfsvoering.

 

Joost Hertsenberg is de ontwerper die de vormgeving van de website heeft bepaald. Hij blinkt uit in heldere en leesbare designs, zonder al te veel poespas.

 

Milou Prinsen loop momenteel stage bij Langer Thuis in Huis. Als toegepast gerontoloog in opleiding heeft ze veel kennis van het ontwikkelen van producten en diensten om senioren een fijnere leefwereld te bieden. Iets waar wij dankbaar gebruik van maken!