fbpx
Wie zijn wij

Wij helpen u langer thuis te blijven wonen (en het een beetje gezellig te houden)

 

Langer Thuis in Huis is een digitale gids voor iedereen die langer thuis wil blijven wonen. We schrijven over alles wat daarbij komt kijken: hoe blijft u veilig, hoe houdt u het gezellig en hoe zorgt u ervoor dat alles betaalbaar blijft?

 

Wij hebben zelf allerhande kennis in huis die we graag delen. En wat we niet weten zoeken we op en we schakelen graag experts in. Daarom durven we wel te zeggen dat we de juiste informatie hebben en die op een zo helder mogelijke manier presenteren. Onze informatie is gratis en blijft dat ook!

 

Ons team

Het team van Langer Thuis in Huis bestaat uit 5 medewerkers die zich, naast hun andere werk, enthousiast inzetten voor het platform. We hopen steeds groter te groeien waardoor we ons steeds meer kunnen focussen op Langer Thuis in Huis. We stellen voor:

 

Jan-Peter Boer is de teamleider en initiator van Langer Thuis in Huis. Dus, wilt u samenwerken met ons? Dan bent u bij hem aan het juiste adres. JP is een gedreven ondernemer met veel ervaring binnen de seniorendoelgroep. Hij weet precies hoe je een goede website bouwt en hoe die de bezoeker op de makkelijkste manier van de beste informatie kan voorzien. 

 

Sharon Kok schrijft veel voor Langer Thuis in Huis. Ze is ontzettend precies en details zullen niet snel aan haar voorbij gaan. Dat maakt haar tot een van de twee topschrijvers voor Langer Thuis in Huis. Alles waarover ze schrijft is compleet en correct. 

 

Sacha van Andel is ook schrijver voor Langer Thuis in Huis. Ze is pas afgestudeerd aan de Radboud Universiteit en zet haar onderzoeksvaardigheden graag in bij het schrijven. Ze is goed in het uitzoeken van ingewikkelde informatie en die op een heldere manier te presenteren.

 

Joost Hertsenberg is de ontwerper die de vormgeving van de website heeft bepaald. Hij blinkt uit in heldere en leesbare designs, zonder al te veel poespas.

 

Mareen Boomgaard is een gedreven en leergierige Creative Business student en een echte duizendpoot bij Langer Thuis in Huis. Naast het bijhouden van de sociale media, schrijft ze artikelen en soms zelfs de nieuwsbrief.

 

Rutger van den Top loopt momenteel stage bij Langer Thuis in Huis en studeert commerciële economie in Zwolle. Met zijn sociale vaardigheden en creatieve denkwijze zorgt hij ervoor dat ons platform goed op de kaart wordt gezet.