Privacy- & cookieverklaring

 

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Silver Fox Media BV en de gelieerde ondernemingen, waaronder Langer Thuis in Huis. U dient zich ervan bewust te zijn dat Silver Fox Media BV niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

Silver Fox Media BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

 

ONS GEBRUIK VAN VERZAMELDE GEGEVENS

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten, waaronder begrepen maar niet beperkt tot het aanvragen van brochures/offertes, het aanmelden voor de nieuwsbrief, vragen we u om – Afhankelijk van het type dienst kan dit gaan om uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en/of emailadres.

 

Brochureaanvraag

Voor de brochureaanvraag vragen wij deze gegevens van u: naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens delen wij met de partner(s) die met ons samenwerken voor het specifieke product waarvoor u een brochure heeft aangevraagd. Zij gebruiken de gegevens om u de brochure toe te sturen.

 

Offerteaanvraag

Voor de offerteaanvraag vragen wij deze gegevens van u: naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens delen wij met de partner(s) die met ons samenwerken voor het specifieke product waarvoor u een offerte heeft aangevraagd. Zij gebruiken de gegevens om u de offerte toe te sturen.

 

Nieuwsbrief

Voor de nieuwsbrief vragen wij uw naam en e-mailadres. Die gebruiken we om u onze nieuwsbrief te sturen met de juiste aanhef.  

 

Deze gegevens worden gebruikt om de diensten van Silver Fox Media BV en gelieerde ondernemingen uit te kunnen voeren. op eigen beveiligde servers van Silver Fox Media BV of die van een derde partij. We slaan uw gegevens op voor zolang dit nodig is voor de correcte uitvoering van onze diensten. Zodra uw gegevens hiervoor niet meer benodigd zijn of de diensten zijn beëindigd, bewaren we uw gegevens nog maximaal 12 maanden.”

 

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we uw mailadres en die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. van Silver Fox Media BV of die van een derde partij. We slaan uw gegevens op voor zolang dit nodig is voor de correcte uitvoering van onze diensten. Zodra uw gegevens hiervoor niet meer benodigd zijn of de diensten zijn beëindigd, bewaren we uw gegevens nog maximaal 12 maanden.”

 

Nieuwsbrief

U kunt zich tevens aanmelden voor onze nieuwsbrief. In dat geval bewaren wij voor dit doel uw mailadres totdat u zich hiervoor afmeldt. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

 

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Silver Fox Media BV of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Op onze website maken we gebruik van de cookies zoals weergegeven in het onderstaande overzicht:

 

Tool

Soort

Beschrijving

Google Analytics

Analytische cookie

Door middel van deze cookie kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden. Zo krijgen wij beter inzicht in het functioneren van de website. 

Google Tag Manager

Tracking cookie

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem waarmee meetcodes en gerelateerde codefragmenten bijgewerkt worden die gezamenlijk bekend staan als tags op een website of mobiele applicatie.

Active Campaign

Performance cookie

We gebruiken deze cookies om informatie te verzamelen over hoe u omgaat met onze diensten en om ons te helpen deze te verbeteren. We kunnen deze cookies bijvoorbeeld gebruiken om te bepalen of u interactie heeft gehad met een bepaalde pagina.

 

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser. U kunt tevens cookies achteraf verwijderen in de instellingen van uw browser.

 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens

We bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot inzage of wijziging ten aanzien van hun persoonsgegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met Silver Fox Media aan de hand van de contactgegevens onderaan dit document.

 

U heeft in ieder geval de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het recht om persoonsgegevens over te dragen
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Het recht om minder gegevens te laten verwerken
  • Het recht op een menselijke blik bij besluiten
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Tevens heeft u, indien van mening bent dat we u niet op de juiste manier helpen, het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl leest u hoe u een klacht kunt indienen.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

 

Contactgegevens

Silver Fox Media BV
Energieweg 12
8071 DA Nunspeet
085 – 0471 888
[email protected]