Aangenaam kennismaken: de puur elektrische Ligier Myli

Aangenaam kennismaken: de puur elektrische Ligier Myli

Onderwerp: Hulpmiddelen, Samenwerking
Laatst geupdate: 20 januari 2023
Langer thuis in huis

De nieuwe Ligier Myli blikt vooruit op een schone toekomst. Met zijn volledig elektrische aandrijving stoot de Myli geen schadelijke uitlaatgassen uit. Deze duurzame citycar rijdt bijzonder gemakkelijk en veilig, en biedt een fluisterstille rijbeleving. De experts van Ligier Store Doesburg vertellen je graag alles over de nieuwe Myli.

Citycar van de toekomst: de 100% elektrische Ligier Myli

De citycars van Ligier staan bekend als toonaangevend op het gebied van design, kwaliteit en techniek. De nieuwe Ligier Myli voegt daar nog een belangrijke eigenschap aan toe: duurzaamheid. Met zijn volledig elektrische aandrijving, spaart de Myli het milieu en biedt hij nog méér comfort dan u al gewend was van de citycars van Ligier.

 

Gebruiksgemak boven alles

Dat de Ligier Myli puur elektrisch is, heeft een groot aantal voordelen. De nieuwe citycar is niet alleen milieuvriendelijk, maar rijdt ook nog eens fluisterstil en bijzonder comfortabel. U hoeft niet in te leveren op ruimte of gebruiksgemak. Het opladen van de accu is heel eenvoudig: het enige wat u hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact steken. Ligier levert ook een speciale thuislader voor de Myli, waarmee de accu nog sneller vol is. De elektromotor heeft nauwelijks onderhoud nodig. Dat merkt u direct in uw portemonnee!

 

Aangenaam kennismaken: de puur elektrische Ligier Myli

 

Leverbaar vanaf voorjaar 2023

De puur elektrische Ligier Myli is nagelnieuw. In Nederland worden de eerste exemplaren in het voorjaar van 2023 geleverd. De specialisten van Ligier Store Doesburg kunnen u alles vertellen over de nieuwe citycar. Het enige wat u hoeft te doen, is naar onze website te gaan en aangeven dat u geïnteresseerd ben in de Ligier Myli. De prijzen van de nieuwe Myli begint bij € 12.499,– (onder voorbehoud van wijzigingen).

 

Persoonlijke mobiliteit

Ligier is gespecialiseerd in duurzame, elektrisch aangedreven citycars. Het Franse merk ontwikkelde de innovatieve en doelmatige Pulse 3 en Pulse 4 voor besteldiensten in drukke stadscentra. Naast deze elektrische modellen wordt nu ook de Ligier Myli gelanceerd, een modern vormgegeven en heel gemakkelijk te rijden citycar voor persoonlijke mobiliteit.

 

Aangenaam kennismaken: de puur elektrische Ligier Myli

 

Ligier Store Doesburg

Misschien bent u straks wel de eerste die in de showroom van Ligier Store Doesburg kennis maakt met de nieuwe Ligier Myli. Hier staat de nieuwe citycar te midden van alle andere modellen en modelvarianten die Ligier en Microcar aanbieden. Deze citycars kunnen geheel naar uw wensen en eisen worden samengesteld. Het is straks ook mogelijk om de Ligier Myli te rijden via een citycar-abonnement. Informeer naar alle mogelijkheden en voorwaarden bij de specialisten van Ligier Store Doesburg.

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Aangenaam kennismaken: de puur elektrische Ligier Myli