De beste boodschappen apps voor uw smartphone of tablet

Onderwerp: Hulpmiddelen, Keuken
6 april 2020
Carmen van Andel

Boodschappen app – Boodschappen doen kan hartstikke leuk zijn. Ontspannen rondkijken in de supermarkt, zoeken naar nieuwe producten en de beste koopjes. Een praatje maken met bekenden. Maar, tijdens de coronacrisis is alles anders. En kan het slimmer zijn om uw boodschappen thuis te laten bezorgen. 

Er zijn verschillende manieren om boodschappen te bestellen. Een van de meest handige en eenvoudige manieren is de boodschappen app. 

Op dit moment zijn de apps van Picnic, Albert Heijn en Jumbo het meest gebruiksvriendelijk en, niet onbelangrijk, het goedkoopste.

In dit blog laten wij u zien wat de beste boodschappen apps van 2020 zijn en hoe u ze kunt downloaden. Leest u mee?

De beste boodschappen apps voor smartphone en tablet

Picnic

De makers van Picnic begonnen de app eerst als hobbyprojectje maar al snel groeide de app uit tot een van de goedkoopste thuisbezorgers van boodschappen in Nederland. Op dit moment bezorgt Picnic nog niet op elke plek in Nederland, daarom is het goed om op de website te kijken of de service ook bij u in de buurt actief is. De app is erg gebruiksvriendelijk. U scrolt eenvoudig door een lijst met boodschappen, waarbij u gemakkelijk boodschappen kunt toevoegen aan uw virtuele boodschappenmandje. Elke avond kunt u tot 22:00 uur bestellen, waarna de boodschappen de volgende dag op een moment naar keuze bij u thuis worden bezorgd. Aangezien Picnic geen onderdeel van een vaste supermarktketen is, zijn de boodschappen vaak goedkoper dan bij andere supermarkten. Dit maakt de service van Picnic een goedkope en gemakkelijke optie.

  

Appie

Met de app van de Albert Heijn kunt u heel eenvoudig boodschappen bij u thuis laten bezorgen. In de app voegt u producten toe aan een boodschappenlijstje. Dit lijstje kunt u gebruiken als u besluit om zelf te gaan winkelen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze boodschappen thuis te laten bezorgen. In de app ziet u ook precies wanneer de boodschappen worden bezorgd zodat u de bezorger niet misloopt. Bent u daarnaast ook zoek naar goede recepten en leuke bonus deals? In de app zijn ook alle recepten uit de Allerhande te vinden, en kunt ook alle actuele kortingen vinden.

boodschappen app appie bestellen

 

Jumbo

De boodschappenapp van de Jumbo werd door Kassa uitgeroepen tot beste supermarktapp van Nederland, hoewel de apps van Albert Heijn en Jumbo op elkaar lijken. De app is overzichtelijk en werkt makkelijk. Als je je boodschappen uitgezocht hebt kan je je boodschappenlijstje gebruiken in de winkel of de boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen. Weet u niet wat u moet eten? In de app zitten recepten en de ingrediënten kunt u met een paar klikken meteen op uw lijstje zetten. Bovendien kunt u de app ook met spraak bedienen. Handig!

jumbo boodschappen app

 

Een app downloaden op smartphone of tablet

Weet u niet goed hoe u een app moet downloaden? We leggen het u in een aantal eenvoudige stappen uit:

  1. Klik op het scherm van uw telefoon op het icoontje van de app-winkel. (bijvoorbeeld AppStore of Google Playstore)
  2. Typ in de zoekbalk welke app u zoekt. Bijvoorbeeld: Oscar Senior
  3. Als het goed is staat de app nu bovenaan, klik op de app.
  4. U ziet nu een knop met “installeer” of “download” Klik hierop.
  5. Na het installeren ziet u een knop openen, en soms opent de app automatisch.
  6. De app is succesvol geïnstalleerd.

Veel succes!

Conclusie

Die zijn de meest gebruiksvriendelijke boodschappen apps van dit moment. Nu ben ik benieuwd naar uw ervaring: bestelt u uw boodschappen online? Wat vindt u daarvan?

Ik hoor het graag via onze Facebookpagina!

Wilt u meer van dit soort handige tips ontvangen?

 

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Dat kan via het formulier hieronder. En u kunt zich altijd weer uitschrijven. Welkom!