Traplift

Een traplift is ideaal als u de trap niet meer zo goed opkomt. Zo verspilt u uw energie niet meer aan de trap, kunt u uw hele huis blijven gebruiken en voorkomt u vallen. Bovendien kunt u een traplift gebruiken voor het naar boven en beneden brengen van spullen en bijvoorbeeld uw hond. Handig toch?

Een traplift brengt u meer dan alleen de trap op en af:

  • U houdt energie over en die kunt u mooi gebruiken voor leuke dingen.
  • Op goede dagen loopt u natuurlijk zelf naar boven, de rail van de lift is dan een handige tweede trapleuning.
  • Een traplift is ideaal voor het naar boven of beneden brengen van de boodschappen, koffers of bijvoorbeeld uw hond.
  • Niet meer nodig? Een traplift kan eenvoudig en zonder schade worden verwijderd en behoudt zijn waarde.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken als uw gezondheid onverhoopt verslechtert. U bent voorbereid voor de toekomst.

Een traplift kopen

Langer Thuis in Huis is een onderdeel van Smienk, een van de grootste bedrijven van Nederland die gebruikte gereviseerde trapliften verkoopt. Daarom werken wij op gebied van trapliften een nauw samen, maar er zijn meer redenen voor ons om voor Smienk te kiezen.

Een traplift is niet goedkoop en via de Wmo/gemeente kan het lang duren voor u er een krijgt. Smienk biedt betaalbare trapliften zonder concessies aan de veiligheid te doen. Dit doen zij door jong gebruikte trapliften te reviseren en volledig op maat te maken. De gereviseerde trapliften worden zo goed als nieuw aan u geleverd. Doordat de rail opnieuw wordt gespoten en de stoel opnieuw gestoffeerd kan worden, kunt u de traplift volledig naar wens samenstellen. Daarbij scheelt het vaak duizenden euro’s in vergelijking met een nieuwe traplift én kan hij snel geplaatst worden. Vaak al binnen twee weken.

Smienk heeft alle merken trapliften in het assortiment. Daardoor kunnen zij u een merkonafhankelijk advies geven. En als grootste Nederlandse leverancier van gebruikte trapliften biedt Smienk een compleet servicepakket: van het inmeten en de installatie tot en met het onderhoud en 24/7 oplossen van storingen.

Meer weten? Hier vindt u meer informatie over Smienk en de trapliftprijzen.

Hulp nodig? 0341 – 76 80 71

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Meld u aan voor
 onze nieuwsbrief


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link