De Medipoint ThuisScan

De Medipoint ThuisScan

Onderwerp: Samenwerking
Laatst geupdate: 28 september 2022
Berdien Boer-Boone

Tegenwoordig worden we met z’n allen niet alleen ouder, we blijven ook mobieler. En actiever. Gelukkig maar. Want zo lang mogelijk zelfstandig in je eigen huis blijven wonen, dat willen we natuurlijk allemaal. Dankzij de hulpmiddelen van Medipoint kan het gewoon. Stuk voor stuk maken ze een wereld van verschil. Met de ThuisScan onderzoeken onze experts samen met jou wat er slimmer, handiger en praktischer kan in en rond het huis. Niet alleen voor nu, maar ook in de nabije toekomst.

Hoe werkt het?

 

Samen kijken we met behulp van de ThuisScan naar uw woonwensen en -behoeften. Is er behoefte aan meer comfort in huis met een sta-opstoel om zelf soepel te kunnen zitten en opstaan? Kleine hulpmiddelen zoals een wandbeugel in de gang of op het toilet bieden meer grip en ondersteuning bij het lopen of opstaan. Is er ruimte voor een trapoplossing als traplopen moeilijker gaat? Tijdens het bezoek van de adviseur krijgt u een op maat gemaakt en vrijblijvend advies aan de hand van een uitgebreide checklist. 

 

De Medipoint ThuisScan

 

Nieuwsgierig?

 

Heeft u interesse in één of meer zorghulpmiddelen, dan kijken we wat het voordeligste is: lenen, huren of kopen. We zorgen dat u de oplossing zo snel mogelijk in huis hebt, zodat u direct geholpen bent. Het bedrag dat u betaalt voor de ThuisScan (eenmalig € 59,99) krijgt u terug, als u zorghulpmiddelen of diensten afneemt ter waarde van minimaal € 400,-. Een ThuisScan aanvragen kan op medipoint.nl/thuisscan.

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

De Medipoint ThuisScan