ANBO ontzorgt u bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting

Onderwerp: Geldzaken, Samenwerking
Laatst geupdate: 14 maart 2023
Jan-Peter Boer

Het is weer de tijd van de jaarlijkse belastingaangifte. Ziet u daar ieder jaar weer tegenop? Dan bent u niet alleen; heel veel mensen ervaren hetzelfde. Al is het alleen maar dat u het bijvoorbeeld lastig vindt om met de computer uw aangifte te doen. Seniorenorganisatie ANBO kan u hierbij helpen. 

 

De goed opgeleide vrijwilligers van ANBO komen u thuis helpen met het invullen van de aangifte. Tegelijkertijd wordt gekeken of u recht heeft op huur- en zorgtoeslag. Zo weet u zeker dat alles goed wordt ingevuld. Heeft u hulp nodig bij het (digitaal) invullen en indienen van uw belastingaangifte? Of bij het aanvragen van huur- en/of zorgtoeslag? Meld u dan aan voor de Belastinghulp. 

 

Meld u aan voor de ANBO Belastinghulp en krijg:

  • Hulp van een goed opgeleide vrijwilliger bij u thuis
  • Hulp bij het (digitaal) invullen, controleren en indienen van uw aangifte inkomstenbelasting
  • Een gratis check van uw recht op zorg- en/of huurtoeslag
  • Waar nodig hulp (op afstand) bij het aanvragen van uitstel
  • U laat geen geld liggen
  • Meer dan 60% krijgt geld terug
  • De waardering voor deze belastinghulp is een 8,8 

 

Meld u aan door te bellen met 0348 46 66 66 of kijk voor meer informatie op www.anbo.nl/belastinghulp 

 

U kunt u uiteraard ook direct aanmelden: https://c.spotler.com/ct/m1/k1/EfQ_cTPG0HIZFhwJI9S-A8BWTChyOUqoFuKDaKep-Rmjg_5zo7bKOc1M6ybwyBiG/VmeS4nkhdBYbnkV 

 

Als ANBO-lid betaalt u niks: wij vragen u slechts om een kleine tegemoetkoming voor de belastinginvulhulp van €12. Heeft u een fiscaal partner? Dan vragen wij een vergoeding van €5 voor uw (fiscaal) partner. 

 

Bent u nog geen lid?

Wij verwelkomen u graag als lid van ANBO! U betaalt het eerste jaar een introductietarief van €29,95. Daarna is het ANBO-jaarlidmaatschap €4,- per maand of €48,- per jaar. Zodra u lid bent geworden kunt u gebruikmaken van de ANBO Belastinghulp. 

 

Wordt ook lid van de ANBO

 

 

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

ANBO ontzorgt u bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting