Pia is fan van MAX Magazine: ‘Elke week een feestje’

MAX Magazine van Omroep MAX is het grootste magazine van Nederland. En terecht: iedere week niet alleen een handig overzicht van de programma’s op radio en televisie maar ook een informatief magazine met actuele verhalen, indringende interviews, columns en tips & informatie over dagjes weg, gezondheid en interieur. Neem nu een abonnement en krijg MAX Magazine het eerste jaar supervoordelig thuisbezorgd!

 

Pia Krinsen-van Toledo (82) is abonnee van MAX Magazine. Vanachter haar erkerraam boven de oude stalhouderij kijkt ze uit over het oude Brielle. Haar meisjesnaam voert terug naar de tijd van Fernando Álvarez de Toledo, beter bekend als de Spaanse generaal Alva, die op 1 april 1572 zijn bril (Den Briel) verloor. Pia: “Dat is volgend jaar 450 jaar geleden. Ik verheug me nu al op de feesten die georganiseerd gaan worden.” Het verhaal leidt een beetje af van haar ‘blijdschap’ over het MAX Magazine: “Ik ben lid van het eerste uur. Elke week word ik weer vrolijk als het blad door de brievenbus valt: een feestje! Er staan zoveel wetenswaardigheden en gezellige artikelen in, daar heb je wat aan.

 

Bij de rubriek over bewaardingen denk ik altijd aan een oude warmwaterstoof uit de vroegere stalhouderij, die ik hier heb. Die is meer dan honderd jaar oud. Daar werden de voeten van de mensen in de koetsen mee verwarmd. De uitjes in het blad vind ik ook erg leuk. Mijn vriendinnen en ik organiseren allerlei ‘meidendagen’, ook al toen mijn man nog leefde. We hebben bijvoorbeeld met MAX een bloesem-tocht op de Linge gemaakt en meegedaan aan een rondrit door Rotterdam. Dan zie en hoor je toch veel dingen die je nog niet wist. Ik denk dat daardoor zeker al drie of vier vriendinnen abonnee zijn geworden. En mijn dochter heb ik het blad cadeau gegeven. En wat ook zo fijn is dat, als ik ga overwinteren in Spanje, mijn lidmaatschap voor drie maanden kan worden opgeschort. Dus ik ben heel erg blij met MAX Magazine!”

 

Komt u er gezellig bij?

Word ook blij van MAX Magazine: hét magazine voor ouderen met de meeste pagina’s voor de laagste prijs. Het motto van MAX Magazine is: ‘Uw gids voor radio, televisie en plezierig leven’.

 

Pia is fan van MAX Magazine: ‘Elke week een feestje’

 

5 redenen om MAX Magazine te lezen:

  • Leuke interviews
  • Actuele verhalen
  • Inspirerende tips
  • De beste columns
  • Puzzelen & prijzen winnen

 

Bent u enthousiast en wilt u abonnee worden, net als Pia? Maak dan gebruik van onze aanbieding en ontvang 1 jaar MAX Magazine. U betaalt dan geen €63,50 maar slechts €25,90!  Dat is een korting van meer dan 50%.

 

Ga hier naar onze website en ontdek de onze aanbiedingen of bel met onze klantenservice op 035-2019 505 van ma. tot vr. tussen 9.00 en 17.00 uur.

 

 

U kunt MAX Magazine ook eenmalig GRATIS proberen.

Kent u MAX Magazine nog niet goed genoeg en wilt u eerst eens kennismaken met ons blad? Vraag dan een proefnummer aan. Deze sturen wij u GRATIS zonder abonnementsverplichting naar u thuis. Klik op deze link en vraag uw proefnummer aan.

 

 

Nu te bestellen: De Langer Thuis in Huis Gids!

 

Een papieren gids met alle info over langer thuis wonen (100+ pagina’s)

 

  • Hoe maak ik mijn woning levensloopbestendig?

  • Welke handige hulpmiddelen zijn er?

  • Heb ik recht op vergoedingen?

  • Hoe kan ik woningaanpassingen financieren?

 

Nu in de verkoop voor € 9,95!

 

Meer info

Pia is fan van MAX Magazine: ‘Elke week een feestje’
>

Cookiemelding


Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Meer informatie over ons gebruik van cookies kunt u vinden in ons privacybeleid. Door op akkoord te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website.

Akkoord