Partnerpagina Aesy Liften

Partnerpagina Aesy liften

Een huislift is binnen handbereik en vaak voordeliger dan volledig verbouwen of verhuizen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Ontdek onze huisliften

Over Aesy Liften

 

Aesy Liften is opgericht in 2005 als zelfstandig dealer van platformliften. In 2009 werd Aesy Liften reeds verkocht aan Cibes Lift Group, waarna Aesy vanaf 2012 marktleider werd in het plaformliftensegment. Inmiddels is Aesy Liften bijna 10 jaar een volledige dochteronderneming van de fabrikant en uitgegroeid tot een full-service onderneming in Nederland en België, met in beide landen een eigen verkoopteam, installatieteams, onderhouds- en servicemonteurs en backoffice. Aesy Liften Nederland en België zijn samen inmiddels meer dan 100 medewerkers groot. Hier bovenop huren wij een aantal onderaannemers in die vast voor ons werken, die ook bij ons opgeleid en getraind worden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Aesy Liften is de enige partij in Nederland en België waar u een Cibes product kunt kopen.

 

Lees meer over Aesy Liften

Marktleider

 

Aesy Liften onderscheidt zich van de concurrentie in de markt door alles in eigen huis te doen, onderdeel te zijn van een solide fabrikant en daarmee dus stabiliteit en continuïteit biedt. Doordat we onderdeel van de fabrikant zijn hebben wij korte lijnen binnen de fabriek. Aesy heeft in volume een positie op de markt die door geen enkele andere partij geëvenaard wordt. Deze positie hebben wij verkregen door ons te specialiseren in de spindelaandrijving en daar ook niet van af te wijken.

Showroom

 

De showroom van Aesy Liften staat in Zevenaar. In onze showroom kunt u de Personenlift A-5000 met Ecosilent, Huislift A-4000 en de halfhoge toegang zien, ervaren en vergelijken. Daarnaast beschikken wij over diverse voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden. Niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Onze adviseurs bevinden zich door het gehele land en komen graag bij u op locatie voor een passend advies voor uw situatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen met een adviseur een referentieadres te bezoeken. We plaatsen jaarlijks meer dan 800 liften, dus er is er altijd eentje die u kan bezoeken!

 

Maak hier een afspraak

Contact

 

Onze liftadviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Website: www.aesyliften.nl

Bel ons op: 0316 – 246 246

Partnerpagina Aesy liften