Hoe de Somnox u helpt om beter te slapen

Hoe de Somnox u helpt om beter te slapen

Onderwerp: Samenwerking, Slaapkamer
Laatst geupdate: 24 april 2023
Berdien Boer-Boone

Naarmate u ouder wordt, merkt u misschien dat uw slaap minder goed wordt. U kunt bijvoorbeeld meer moeite hebben om in slaap te vallen, lichter slapen of ’s nachts regelmatig wakker worden. De Somnox helpt u bij het slapen door uw ademhaling te beïnvloeden. Dit zorgt ervoor dat u sneller in slaap valt, dieper slaapt en uitgerust wakker wordt.

 

Het is niet perse erg dat u minder goed slaapt dan vroeger, maar het kan wel van invloed zijn op hoe u zich voelt en uw dag invult. Te weinig slaap kan ervoor zorgen dat u overdag moe bent, waardoor u overdag gaat slapen en minder energie overhoudt voor leuke activiteiten.

 

Het idee voor Somnox is ontstaan vanuit de behoefte om op een natuurlijke manier de slaap te verbeteren.

De kracht van ademhaling

 

De kracht van ademhaling speelt hierbij een belangrijke rol. Veel mensen realiseren zich niet dat ademhaling een krachtig hulpmiddel is om een gespannen lichaam en geest te kalmeren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan hyperventilatie: een korte, snelle ademhaling geeft een gehaast en onrustig gevoel.

 

Wat is Somnox?

 

Somnox is ontwikkeld om uw lichaam en geest te kalmeren. Het is een natuurlijk adem- en slaaphulpmiddel, uitgevonden en ontworpen aan de TU Delft in 2015. In Nederland ervaart 1 op de 5 mensen slaapproblemen en dit aantal neemt toe. Het doel van Somnox is om 100 miljoen mensen te helpen beter te slapen voor 2030.

 

Wat doet Somnox?

 

De Somnox helpt u bij het slapen door uw ademhaling te beïnvloeden. Door het ademende buikje van de Somnox tegen u aan te leggen, neemt u deze ademhaling bewust en onbewust over. Dit zorgt ervoor dat u sneller in slaap valt, dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Somnox kan ook overdag worden gebruikt om een moment van ontspanning te creëren bij stress en onrust.

 

Om Somnox te gebruiken, volgt u deze eenvoudige stappen:

 

  • Stel een ademhalingsprogramma in en kies een kalmerend geluid of laat de Somnox stil
  • Zet de Somnox aan en adem mee met het apparaat
  • Slimme sensoren passen zich aan uw ademhalingsritme aan en brengen u geleidelijk naar een rustig, ideaal ritme
  • Voel hoe u ontspant en val vervolgens in slaap

 

Somnox zelf proberen?

 

Als abonnee van Langer Thuis in Huis kunt u Somnox met 75 euro korting proberen met de code LANGERTHUIS75. U krijgt altijd 30 nachten proefslapen bij de aankoop van Somnox, zodat u op uw eigen tempo het rustgevende effect kunt ervaren.

 

Naast kopen kunt u Somnox ook huren voor 34,95 euro per maand, voor een minimale periode van 3 maanden met Try & Buy. Bent u tevreden? Dan kunt u maandelijks blijven betalen of ervoor kiezen om het apparaat te kopen. Is het toch niets voor u? Vanaf de derde maand kunt u annuleren. Zo weet u zeker dat Somnox bij u past, voordat u tot aankoop overgaat. Neemt u gerust een kijkje in de webshop.

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Hoe de Somnox u helpt om beter te slapen