Dit is waarom u vloertegels in de keuken wilt!

Onderwerp: Levensloopbestendige woning, Samenwerking
Laatst geupdate: 15 april 2022
Langer thuis in huis

Vloertegels in de keuken laten leggen is een van de beste investeringen die u kunt doen, op zoveel verschillende vlakken. Als u meer comfort, stijl én duurzaamheid in huis wilt brengen, dan is het de moeite waard om te kiezen voor een vloer die betrouwbaar is. 

 

Wat maakt vloertegels in de keuken nu precies de moeite waard en waarom zou u voor tegels van kwaliteit moeten kiezen? Hieronder lees u alles wat u moet weten!

De 3 belangrijkste voordelen van vloertegels in de keuken

 

De keuken is een belangrijke ruimten niet alleen op functioneel vlak maar ook aangezien ze bijdraagt aan de algemene look en feel van de woning als geheel. Met vloertegels doe u hoe dan ook een slimme zet, en dit is waarom:

 

  1. Een vloer die gemakkelijk te onderhouden is

 

Ten eerste kunt u bij een tegelvoer in de keuken zeker zijn van een vloer die gemakkelijk schoon te maken is. Zo volstaat het om de tegels elke week een keer te reinigen met water en zeep. Bepaalde soorten tegels zijn wel iets gevoeliger aan schoonmaakproducten, dus vraag zeker advies bij uw speciaalzaak en gebruik eventueel aangepaste producten!

 

  1. Meer hygiëne in de keuken

 

Tegels vormen de ultieme basis voor een keuken die hygiënisch en proper is. Andere vormen van vloerbedekking, zoals bijvoorbeeld tapijt, vangen veel meer stof en vuiligheid op én zijn daarbij veel minder gemakkelijk schoon te maken. Met een goede tegelvoer neemt u het minst mogelijk risico. Stof blijft nooit liggen en als er dan toch stof is, veegt u het probleemloos weg!

 

  1. Er bestaan veel goedkope opties

 

Vervolgens kunt u bij aankoop van een tegelvloer heel gemakkelijk geld besparen, zolang u de juiste keuze maakt. Er bestaan natuurlijk heel wat duurdere opties maar over het algemeen vallen de prijzen goed mee. Als u daarbij rekent dat een dergelijke vloer heel wat praktische voordelen met zich meebrengt, is het die investering natuurlijk meer dan waard!

 

  1. Een ruime, luxueuze indruk

 

Ten slotte is een tegelvloer in de keuken perfect als u de ruimte wat groter wilt doen lijken. Kies in dat geval altijd voor iets grotere tegels, aangezien deze de keuken luxueuzer, opener en lichter zullen maken. En dat voegt natuurlijk heel wat toe aan de algemene uitstraling van uw interieur!

 

Klaar om uw keuken te voorzien van een prachtige, moderne tegelvloer? Ontdek de vele mogelijkheden bij een speciaalzaak en geniet van de allerbeste kwaliteit en duurzaamheid!

 

Met dank aan Afium.

 

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan wekelijks een mail waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u nu gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen. De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Dit is waarom u vloertegels in de keuken wilt!