Welkom op de Langer Thuis in Huis Kerstshow! -Langer Thuis in Huis

Welkom op de Langer Thuis in Huis Kerstshow!

Onderwerp: Vermaak, Vrije tijd
Laatst geupdate: 25 oktober 2021
Sacha van Andel

Kerst zal dit jaar voor de meeste mensen anders zijn dan anders. Er mogen minder mensen op bezoek, de kerstmarkten in Duitsland gaan niet meer door, erg jammer! De kerstshows in verschillende tuincentra gaan gelukkig nog wél door, maar het is weer niet de bedoeling dat we met z’n allen tegelijk naar de Intratuin gaan. Daarom hebben wij een collectie gemaakt van (volgens ons) de mooiste kersttrends van dit jaar. Compleet met mooie nieuwe kerstballen, knusse sfeerbeelden, mooie filmpjes en gekke versieringen die u zelf nooit in huis zou halen, maar er wel geweldig uitzien. Zo hopen wij de kerstshow naar u thuis te brengen!

Natuurlijk en donker

 

Deze kerst zien we veel natuurlijke materialen en donkere trends. Toch doen ze niet kil of ongezellig aan, maar geven ze juist een warm gevoel. De kleuren zijn voornamelijk donkergroen, donkerblauw, en zwart. Als tegenhanger worden deze gecombineerd met warme en aardse kleuren zoals oranje, bruin, goud, en terracotta. Binnen deze trend kunt u twee kanten op. De Intratuin noemt deze Dark Island en Earthy Tones.

Kersttrend: Dark Island


De Intratuin legt uit dat de stijl is geïnspireerd op duistere naaldbossen, zwarte stranden, en vulkanen. Dat ziet u heel mooi terug in de prachtige donkergroene tinten en warme accenten die wel iets weg hebben van het vuur in de vulkaan. Het is een stoere en stijlvolle trend die mooi te combineren is met hout en gouden accenten.

 

kersttrend 2020 kersttrend 2020

 

Kerststrend: Earthy Tones


Bij deze trend draait het allemaal om puur natuur en aandacht voor de aarde. Warme en aardse kleuren zoals terracotta staan centraal in deze stijl en worden gecombineerd met zwarte en gouden accenten. Er worden ook veel echte planten gebruikt. Soms levend met leuke lichtjes, en soms in een prachtig droogbloemenboeket. De stijl is klassiek en rustig, en past in ieder huishouden.

 

kersttrend 2020

kersttrend 2020

 

 

Kerst 2020Kerst 2020

Winters wit

 

Ieder jaar is er wel een ijzige, winterse stijl te vinden en dit jaar is geen uitzondering. We zien hetzelfde donkerblauw van de bovenstaande stijl, maar nu in combinatie met wit. Witte potten, witte accenten op kerstballen, witten (nep) bontjes, en mooie witte kerststerren. Dit geeft het gevoel van een witte kerst. Extra leuk, want die hebben we al een flinke tijd niet meer gehad! De toevoeging van zilveren, blauwe en rode accenten maakt deze stijl helemaal af.

 

kersttrend

 

kersttrend 2020

Een traditionele kerst

 

Naast winterse en donkere trends, is er ook een hele warme traditionele trend dit jaar. Na een jaar zoals 2020, is het niet zo gek dat mensen graag teruggaan naar oude tradities. Bij deze trend voert rood de boventoon en wordt er inspiratie gehaald uit Scandinavië. Daarnaast zien we veel patronen zoals streepjes en stippen, en worden er veel strikjes in de boom gehangen. Het opvallende aan deze trend zijn alle beertjes. Van kleine beertjes die u in de kerstboom kunt hangen, tot enorme teddyberen zo groot als een kind. Hoewel de beertjes misschien wat kinderlijk overkomen, geven ze juist een extra warm en knus gevoel. Wie houdt er nou niet van een echte knuffelbeer? Maar ook zonder beren is deze stijl nog steeds heerlijk. Het is warm, gezellig, en doet vooral erg vertrouwd aan.

 

kersttrend

kersttrend 2020 Welkom op de Langer Thuis in Huis Kerstshow!

Geen witte, maar een roze kerst!

Deze laatste trend is een persoonlijke favoriet van mij. Dat komt misschien omdat ik erg van roze houd, en laat dat nou net de hoofdkleur zijn! Deze stijl draait allemaal om romantiek, verwondering, sprookjes, en vooral: ROZE! De kleuren roze variëren van oudroze en pastelroze, tot een neonroze en donkerroze. De zachtere roze tinten worden gecombineerd met zilver, zachtgroen, en hout. Dit geeft het een echte romantische en liefelijke sfeer.

 

kersttrend 2020

kersttrend

 

Daar tegenover staat donkerder roze met prachtige gouden accenten. Bij deze stijl ziet u ook veel elfjes, kabouters, paddenstoelen, en eigenlijk alles wat u nodig heeft om een sprookjesbos te creëren. Beide stijlen maken veel gebruik van droog- en nepbloemen, wat een verassend vrolijk effect geeft. Misschien zijn deze roze trends niet voor iedereen weggelegd, maar het is zeker even wat anders! Hoe dit eruit ziet is eigenlijk het beste te zien in dit filmpje van Christmaholic:

 

 

Tot slot

 

Dit waren onze favoriete kerstrends van dit jaar. Geïnspireerd en wilt u wat nieuwe versiering hebben? Bij onze partner Bol.com kunt u veilig, gemakkelijk en snel kerstversiering uit alle trends bestellen. U kunt achteraf betalen en als iets niet bevalt is retourneren altijd zo geregeld. 

 

>> Bekijk de mooiste kerstversiering op Bol.com

 

Schrijf u hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

 

Elke vrijdag het beste van Langer Thuis in Huis, direct in uw inbox. Uitschrijven kan altijd in één klik. Welkom!

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Welkom op de Langer Thuis in Huis Kerstshow!