Webinar Valpreventie op Facebook

Onderwerp: Valpreventie, Veiligheid
Laatst geupdate: 16 maart 2021
Carmen van Andel

Deze week is door VeiligheidNL uitgeroepen tot Week van de Valpreventie. Bij Langer Thuis in Huis vinden we dat belangrijk. Want hoewel langer thuis wonen een prachtige ontwikkeling is, brengt het ook risico’s met zich mee. Zo belanden veel mensen als gevolg van een val op de eerste hulp.

 

Die valpartijen hadden in bepaalde gevallen voorkomen kunnen worden.

Daarom hebben wij veel mensen gesproken en onderzoek gedaan en die tips delen we graag met u in ons valpreventie-webinar op Facebook. Doet u mee?

Waar en wanneer:

Vrijdag 4 oktober 2019, 09.30 uur.
Locatie: www.facebook.com/langerthuisinhuis

Wat is een webinar?

Een webinar is een soort online lezing die live wordt uitgezonden. In ons geval gaan we uitzenden op Facebook. Omdat het online en live is kunt u op de uitzending reageren en vragen stellen.

Hoe kunt u meedoen?

Ga naar onze facebookpagina en klik in het bovenste bericht op het knopje ‘herinner mij’. U ontvangt dan een melding op het moment dat wij live gaan. U kunt natuurlijk ook gewoon aanstaande vrijdag naar onze facebookpagina gaan en dan de webinar bijwonen.

 

Graag tot dan!

Schrijf u hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

 

Elke vrijdag het beste van Langer Thuis in Huis, direct in uw inbox. Uitschrijven kan altijd in één klik. Welkom!

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan wekelijks een mail waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u nu gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen. De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Webinar Valpreventie op Facebook