Wat te doen bij letselschade

Onderwerp: Veiligheid, Gezondheid
Laatst geupdate: 30 juni 2022
Langer thuis in huis

De dagen worden korter, het is druk op de weg en de periode van gladheid en sneeuw komt er weer aan. Een ongeluk zit hierdoor in een klein hoekje. Maar wat als u met lichamelijke klachten en financiële problemen kampt door de acties van een ander?

 

Letselschade kan een grote impact hebben op u en uw omgeving. Daarnaast kan het zo zijn dat u onverwachts blijvende klachten houdt na een ongeval. In dat geval is het verstandig om de wederpartij aansprakelijk te stellen na een ongeval. De adviseurs van Letsolv helpen u hier graag bij. Letsolv is een letselschadekantoor en staat slachtoffers bij met deskundig advies en juridische bijstand.

 

Persoonlijk en deskundig

De adviseurs van Letsolv komen graag bij u thuis langs om kennis te maken en de schade te inventariseren. Tijdens dit gesprek maken zij samen met u een overzicht van misgelopen inkomsten en alle kosten die verband houden met uw letselschade. Bewaar daarom altijd de nota’s van (eigen bijdrage van) revalidatie, vervoerskosten en parkeerkosten. Na het gesprek gaan de adviseurs hard voor u aan de slag, zodat u zich volledig kan richten op het herstel.

 

Het oog op de toekomst

Het verhalen van uw letselschade kan een langdurig proces zijn, omdat de echte schade pas vaststaat als uw medische situatie niet meer verandert. Ondertussen onderhandelen de letselschade-adviseurs voor u over een voorschot. Gedurende het proces houdt de adviseur nauw contact met u over het hoe het met u gaat, hoe het herstel verloopt en of u weer kunt gaan werken. Om uiteindelijk uw letselschade claim te kunnen afronden kijken de adviseurs ook naar langdurige schade en de eventuele toekomstige kosten die u moet blijven maken. Op basis van dit overzicht wordt met de verzekeraar van de tegenpartij een eindregeling afgesproken.

 

Meer informatie? Neem contact op

De specialisten van Letsolv helpen u graag verder. Wij staan u bij met deskundig advies en juridische bijstand. Neem contact met ons op via [email protected] of op telefoonnummer 085-1308965 of ga naar letsolv.nl.

 

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan wekelijks een mail waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u nu gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen. De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Wat te doen bij letselschade