fbpx

Wil jij samen met twee marketeers en twee bloggers werken aan een geheel nieuw online platform en je met creativiteit bezighouden met het uitbouwen van onze community op social media? Dat horen we graag. Want dan zitten wij op jou te wachten.

Wij zoeken per direct een online marketing stagiaire die ons helpt met het opzetten van onze nieuwe website. Het is een platform boordevol waardevolle content voor onze doelgroep. Via ingenieuze social media- en SEO-strategie zijn we hard aan het groeien in bezoek. En we hebben de ambitie om binnen 2 jaar de meestbezochte website binnen ons vakgebied te zijn. Help jij ons mee?

hippe-boodschappentrolley

Waarom zou je solliciteren?

Jij krijgt bij ons alle kans om te leren hoe je een nieuwe website laat bouwen (van wireframes tot customer journey) en deze vervolgens succesvol ontplooit. Bovendien leer je van ons niet alleen schrijven voor SEO, maar ook de meer technische aspecten SEO. We werken verder bijvoorbeeld met Google Analytics, Ahrefs, Unsplash en Canva.

Daarnaast mag je je creativiteit loslaten op onze community op social. Weet jij onze groep volgers in no time te verdubbelen met shareable content?

Je krijgt natuurlijk ook een stagevergoeding.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die samen met ons gaat bouwen. Iemand die ons 4 tot 5 dagen per week vergezelt gedurende een periode van minimaal 5 maanden. (Anders kunnen we je niet genoeg leren.) Door alle kennis en ervaring die je bij ons op gaat doen, ontpop jij je tot een online marketingexpert met waardevolle vlieguren.

We zoeken iemand die een Hbo-opleiding volgt, bij voorkeur in de richting journalistiek, communicatie of marketing. Doe je een andere Hbo-opleiding, maar denk je dat je wel geschikt bent? Dan zien we je motivatie graag tegemoet.

Overtuigd?

Solliciteren kan per mail. Richt je motivatie en CV aan Carmen van Andel, [email protected].

vacature online marketing stage
Ga jij ons helpen senioren te bereiken met content?

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Meld u aan voor
 onze nieuwsbrief


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link