Top 20 leukste cadeaus voor senioren

Top 20 leukste cadeaus voor senioren

Onderwerp: Vrije tijd, Vermaak
Laatst geupdate: 24 februari 2022
Rutger van den Top

Cadeaus voor senioren? Neem hieronder een kijkje in onze lijst met de 20 leukste cadeaus. Ideaal om vrienden, familie, of natuurlijk uzelf een keer goed mee te verwennen!

De 20 leukste cadeautips

 

1. Het grote ouwe lullenboek

Dit is Het grote ouwe lullenboek van mede ouwe lullen Jerry Goossens en Frank van Hellemondt. Want al blijft de man in zijn hoofd altijd een rockende kwajongen, ook in een mannenleven verandert er veel bij het bereiken van een zekere leeftijd. Dit boek zit bomvol wetenschappelijk onderbouwde antwoorden, interviews met deskundigen en herkenbare ervaringsverhalen.

 

 

2. Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is super handig. Stofzuigen is namelijk één van de zwaarste taken in het huishouden. Een robotstofzuiger kan deze taak overnemen. Heerlijk! Hieronder staan de beste uit de test van de consumentenbond op het gebied van robotstofzuigers.

Best getest volgens de Consumentenbond

3. Philips Hue slimme verlichting starterspakket

Met het starterspakket van Philips Hue heeft u het ultieme cadeau om te starten met slimme verlichting. Hiermee neemt u de lichtbediening helemaal in eigen hand, met keuze uit wel 16 miljoen lichtkleuren. Lees alles over een smart home in ons overzicht.

 

 

4. Rituals pakket

Niets zegt verwennen als een pakket van de Rituals. Vaak net te duur om voor uzelf te kopen, maar perfect om anderen cadeau te doen. In dit kleine pakket zit een shower foam, hair & body mist, bodycrème en een bodyscrub. Een kleine spa dag onder de douche of in bad! Verkrijgbaar in zes varianten.

 

5. Tablet (2020)

Met één van onderstaande tablets kijkt u heerlijk comfortabel naar films en series. Ook kunt u videobellen met vrienden of familie en kunt u allerlei spelletjes spelen. Heeft u al een tablet maar bent u nog opzoek naar een tablethoes? Dan is het een aanrader om eerst ons artikel tablethoes kopen te lezen.

 

 

6. Tekentablet 

Onderstaande tekentablets zijn eenvoudig in de bediening en u kunt ze op een natuurlijke manier met de computer laten werken. De tablets worden geleverd met een pen die u kunt gebruiken om foto’s te bewerken, te schetsen en om digitaal te tekenen. 

 

7. Smartwatch

Deze smartwatch vertelt u veel meer dan alleen de tijd! Met talloze functies krijgt u een beeld van uw levensstijl en weet u precies wat er moet gebeuren om de gestelde doelen te behalen. 

 

8. Smartspeaker Sonos 

Met een van de onderstaande smartspeakers van Sonos luistert u naar een superieur en helder geluid. Extra fijn voor al die kerstmuziek!

 

9. Philips espressomachine 
Geniet van het aroma en de heerlijke smaak van verse koffiebonen met een espressomachine. Dankzij dit intelligente koffiezetsysteem heeft elk kopje de perfecte temperatuur. Met de klassieke melkopschuimer maakt u eenvoudig cappuccino of latte macchiato. Dit product is beste koop volgens de consumentenbond in juli 2021.
10. Een mooi boek

Met een boek zit u bijna altijd goed. Een mooie historische roman zoals Het suikervogeltje, een spannende roman als Koekoeksjong of de mooie religieuze roman De andere Maria, keuze genoeg! 

 

11. Draadloze koptelefoon

De draadloze koptelefoons beschikken over een goede noise cancelling. Dat zorgt ervoor dat omgevingsgeluid en ruis gedempt worden. Zo kunt u maximaal genieten van uw favoriete nummers zonder gestoord te worden.

 

12. Hometrainer

Een beetje prijzig, maar dan heeft u ook wat. Deze hometrainers zijn stabiel, duurzaam en comfortabel met een lage instap. Ideaal om thuis meer te gaan bewegen! 

 

13. Dumbbellset

Kent u iemand die graag actief bezig is en veel sport? Dan kunt u denken aan een dumbbellset! Deze zijn super handig om mee te sporten vanuit huis. Voor meer fitness mogelijkheden lees ons artikel: fitness spullen voor thuis.

 

14. Yogamat 

Een yogamat is niet alleen voor yoga. Het is een comfortabele en zachte ondergrond om verschillende oefeningen op te doen. Bijvoorbeeld pilates of balans en krachtoefeningen. Daarnaast is het ook heerlijk om op te mediteren!

 

15. Dambord / Schaakspel 

Met de onderstaande bordspellen beleeft u uren speelplezier! Maar dat niet alleen: het bevordert onder andere uw concentratievermogen, stimuleert u om goed na te denken en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Doordat de geest actief blijft, kunnen ziektes als dementie worden uitgesteld.

 

16. Ravensburger puzzel 

Met een puzzel van Ravensburger is alles mogelijk. Een prachtig Oostenrijks landschap, een bruisende stad, of een liefelijk huisje in het bos? De keuze is reuze! Puzzels kunt u altijd wel opnieuw maken, wat het juist zo’n goed cadeau maakt.

 

17. Fietsnavigatie 

Kent u een fietsfanaat, of bent u er zelf één? Maak kennis met uw ideale fietsgezel! Fiets de mooiste of meest uitdagende routes door heel Europa. Er zit zelfs een meegeleverde hart- en snelheidssensor bij. Niet verkeerd, toch?

 

18. Fietsspiegel 

Nooit meer gevaarlijke verkeerssituaties? Met één van de onderstaande achteruitkijkspiegels houdt u alles in de gaten zonder dat u meteen om hoeft te draaien. Een fietsspiegel vergroot uw zicht en zorgt voor een zelfverzekerder gevoel in het verkeer.

 

19. Waterdichte telefoonhouder

Bent u op zoek naar een waterdichte telefoonhouder voor op de fiets? Met een van de onderstaande telefoonhouders blijft uw smartphone stevig en veilig op uw fiets. Handig voor navigatie!

 

20. Vleespakket van Grutto 

Top 20 leukste cadeaus voor senioren

Verwen uzelf met natuurlijk en kwalitatief goed vlees van onze partner Grutto. U kunt erop vertrouwen dat deze dieren een goed leven hebben gehad en er wordt niets weggegooid. Voor het bekijken van de mogelijkheden en de verschillende vleespakketten klik op de link hieronder!

 

Bekijken

Als u bestelt via onze links, krijgen wij hier een kleine commissie voor. Het kost u niets extra. Dit helpt ons om kwalitatieve artikelen als dit te kunnen blijven schrijven en onderhouden. Bedankt!

 

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Top 20 leukste cadeaus voor senioren