Partnerpagina Letsolv

Partnerpagina Letsolv

Dé juridisch specialist op het gebied van letselschade

 

Letsolv staat letselschade slachtoffers bij met deskundig advies en juridische bijstand. Wij begrijpen dat u als slachtoffer met veel vragen zit. Daarom komt een van onze letselschade adviseurs bij u langs om u kosteloos en vrijblijvend uit te leggen wat uw mogelijkheden op het verhalen van uw schade zijn. Onze dienstverlening is gebaseerd op drie kernwaarden: eerlijk, open en oplossen. Hiermee creëren onze adviseurs rust voor u als slachtoffer, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Een ongeval
doormaken is immers al vervelend genoeg.

Wat is letselschade precies?

 

Letselschade is de schade die u als slachtoffer ervaart door lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van een ongeval. Dit letsel kan door eigen toedoen, maar ook door iemand anders zijn veroorzaakt.

 

Als deze schade is veroorzaakt door iemand anders, heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Mocht u het ongeval zelf hebben veroorzaakt, dan zijn er zeker ook mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u beschikt over een schadeverzekering inzittenden.

 

Op onze website kunt u meer lezen over hoe letselschade ontstaat en welke soorten schade er zijn.

Waarom Letsolv?

 

Letsolv is een letselschadebureau dat namens u een claim kan indienen bij de betrokken partij.

 

  • Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van letselschade;
  • Het beste resultaat voor uw situatie;
  • Een persoonlijk adviseur bij wie u altijd terecht kunt;
  • Geen secretariaat, wachtrijen of keuzemenu’s;
  • Werken door heel Nederland, met vestigingen in Bergen op Zoom, Woerden en binnenkort ook Rotterdam.

Letsolv inschakelen kost u niets

 

De afhandeling van uw letselschade vraagt om de inzet van specialisten. Onze kosten worden vergoed door de aansprakelijke verzekeraar. Er zit geen addertje onder het gras; u betaalt niets aan Letsolv.

Wat zeggen klanten over Letsolv?

 

“Heel goed geholpen! Helaas een nare aanrijding meegemaakt. Met de hulp van Anneke Reniers-Kreeft (toestemming om naam te gebruiken) is de schade zeer netjes en ruimhartig afgehandeld. Ik heb mij weinig tot geen zorgen hoeven maken over alle gevolgen. Absoluut een aanrader! 😊”

 

“In zes maanden ben ik van begin tot eind zeer goed geholpen met mijn letselschade zaak. “Zeer prettige en professionele communicatie.” Het was fijn om na twee jaar bij een partij terecht te komen dat wel mijn belangen tijdens de schadeletsel zaak naar behoren wenste te behartigen, waardoor mijn focus op volledig herstel kon.”

Contact opnemen of schade melden

Niet zeker of u recht heeft op een schadevergoeding? Geen zorgen. Wij helpen graag en voorzien u direct van passend eerste advies.

 

Website: www.letsolv.nl

Telefoon:  085-1308965

Mail: [email protected]

Adres: Sint-Catharinaplein 39, 4611 TT Bergen op Zoom

Partnerpagina Letsolv