Online reclamefolders lezen – weg met die stapels papier!

Onderwerp: Hulpmiddelen, Woonkamer
1 oktober 2019
Sharon Kok

Senseo in de aanbieding, 2e tandpasta gratis, 50% korting op de soepen…. Lekker hè, dat bladeren door reclamefolders. Maar daarna blijft er altijd zo’n grote stapel papier over, zonde! Waarom zou u de reclamefolders voortaan niet online bekijken?

Online folders bekijken?

 

Dat kan! Er zitten zelfs behoorlijk wat voordelen aan:

 

  • U bent niet afhankelijk van het bezorgmoment
  • U kunt gemakkelijk de folders selecteren waarin u daadwerkelijk geïnteresseerd bent
  • De brievenbus zit minder (snel) vol
  • Het is beter voor het milieu

 

Online folders bekijken kunt u doen via websites of via apps op uw telefoon of tablet. De folders verschijnen op het volledige scherm. U kunt dan over het scherm schuiven om naar een vorige of volgende pagina te gaan. Op deze manier kunt u wel lekker bladeren en op de hoogte zijn van alle aanbiedingen, maar dan zonder de papierverspilling

Hoe online folders bekijken?

 

Er zijn verschillende websites en apps om online folders te bekijken. Hieronder zal ik mijn aanraders uitlichten en vertellen hoe ze werken. Onderstaande aanraders zijn allemaal te gebruiken als website én als app.

1 – Reclamefolder

 

Reclamefolder.nl is een gratis platform dat dagelijks de nieuwste reclamefolders van bekende winkels online plaatst. U kunt gemakkelijk die van uw favoriete winkels vinden door bijvoorbeeld te selecteren op winkelcategorie of productsoort. Ook kunt u uw postcode invullen om de folders van winkels uit de buurt te lezen.

 

Leest u eigenlijk altijd de folders van dezelfde winkels? Dan is het handig om een account aan te maken (dit is gratis) en daarbij uw favoriete winkels aan te geven. U vindt onder het kopje ‘Mijn folders’ dan altijd de nieuwste folders van uw favoriete winkels en ontvangt hier wekelijks een e-mail over.

 

Link: www.reclamefolder.nl

reclamefolder

De homepage van reclamefolder.nl.

2 – AlleFolders

 

Net als Reclamefolder plaatst ook AlleFolders dagelijks de nieuwste folders online. Bij dit gratis platform kunt u selecteren op verschillende categorieën. Daarnaast kunt u uw locatie invullen voor folders uit de buurt, dat is helemaal makkelijk!

 

Ook bij AlleFolders kunt u een account aanmaken om daarmee gemakkelijk de folders van uw favoriete winkels te bekijken. U hoeft ze dan niet steeds op te zoeken, maar kunt ze gelijk vinden onder ‘Favorieten’.

 

Link: www.allefolders.nl

online reclamefolder lezen

De homepage van allefolders.nl.

3 – Spotta

 

Spotta is een uitgebreid, gratis platform. Hier kunt u selecteren op categorieën, maar ook op thema’s. Zo kunt u nu alle folders rond het thema dierendag bekijken, handig! Je ziet bij Spotta ook bij elke folder staan hoeveel dagen hij nog geldig is.

 

Natuurlijk is het bij Spotta ook mogelijk om in te loggen en zo de nieuwste folders van uw favoriete winkels te bekijken of via de e-mail te ontvangen.

 

Link: www.spotta.nl

online reclamefolder lezen

De homepage van spotta.nl.

Conclusie

 

Zo, genoeg manieren om papierverspilling tegen te gaan dus. En toch kunt u hiermee de aanbiedingen in de gaten blijven houden of gewoon lekker bladeren.

 

Ik ben om! En u?

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan wekelijks een mail waarin we u tips en advies geven over alles rondom langer thuis wonen. Bijv. advies over het kiezen van een comfortabel seniorenbed.