Mevrouw lag na val 12 uur op de grond voor iemand het merkte

Onderwerp: Nieuws, Valpreventie, Veiligheid
Laatst geupdate: 7 oktober 2021
Carmen van Andel

Een oudere vrouw uit IJsselmonde is dit weekend gevallen en kon helaas zelf niet meer opstaan. Bijna 12 uur lag ze op de grond zonder dat iemand ervan op de hoogte was. Gelukkig zag de thuiszorg haar liggen en waarschuwde de politie.

Vaker langskomen

 

“Ons hart brak”, schrijft de politie van IJsselmonde op sociale media. Ze moesten de deur rammen op bij de vrouw te kunnen komen. Gelukkig nam de vrouw, die normaal gesproken haar dagen vult met puzzelen en naar buiten kijken, de hele gebeurtenis zelf niet zo zwaar op. Zij vond het heel gezellig om ‘al die mensen’ over de vloer te hebben. Ze nodigde de agenten uit om vaker langs te komen. De liefde was wederzijds: “Wij wilden deze lieve mevrouw het liefst mee naar huis nemen”, schrijft de politie, die de tijd namen bij de vrouw en ‘heerlijk met haar hebben gekletst en gegiecheld’.

 

Bent u ook weleens bang om te vallen? Lees dan deze 13 tips om vallen te voorkomen.

 

 

Bron

RTL Nieuws

Schrijf u hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

 

Elke vrijdag het beste van Langer Thuis in Huis, direct in uw inbox. Uitschrijven kan altijd in één klik. Welkom!

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

Mevrouw lag na val 12 uur op de grond voor iemand het merkte