Wilt u ons helpen met ons onderzoek? (Doe mee en win!)

Onderwerp: Algemeen
29 mei 2020
Langer thuis in huis

Ook al staat de evenementenwereld nog even stil, wij zijn druk bezig met het onderzoeken en uitdenken van ons eigen evenement voor al onze lezers. We vinden namelijk dat er veel te weinig echt leuke, verrassende en gezellige festivals en evenementen zijn voor 65-plussers.

We willen graag onderzoeken of er vraag naar is. We denken aan een festival met optredens, workshops, allerlei verschillende soorten eten en drinken. Een dag om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe gerechten te ontdekken en u te laten verrassen door alles wat er te zien en te doen is. En vooral: helemaal goed toegankelijk, bereikbaar én betaalbaar.

Om te onderzoeken of hier interesse in zou zijn, zijn we een samenwerking aangegaan met drie talentvolle HBO studenten. Zij hebben een enquête opgesteld die de basis vormt van hun onderzoek. Nu willen wij aan u vragen of u die in wilt vullen. U zou ons enorm helpen! Het kost 10 minuutjes en onder alle compleet ingevulde inzendingen verloten we een mooie hotelovernachting voor 2 personen.

Hier kunt u de enquete invullen

Bedankt!