Mevr. van Doorn: “Waarom zou je wachten met een traplift?!”

Onderwerp: Langer thuis wonen
Laatst geupdate: 6 april 2022
Langer thuis in huis

De familie van Doorn uit Wehl wilde absoluut nog niet verhuizen. Toch werd traplopen voor mevrouw van Doorn iets waar ze tegenop begon te kijken. Iedere dag moest zij zichzelf omhoog hijsen om boven te komen. “Hier moet iets aan gedaan worden” dacht mevrouw van Doorn.

 

Een traplift leek een goede uitkomst te zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Na onderzoek kwamen ze uit bij Smienk Trapliften. Zij zorgden voor een snelle en professionele plaatsing. En ze zijn er erg blij mee! Mevrouw van Doorn kan weer gemakkelijk naar boven én ze hoeven niet te verhuizen. Een relatief kleine aanpassing kan er voor zorgen dat u nog jaren thuis kan blijven wonen. 

Een traplift hoeft niet duur te zijn

 

Als u aan een traplift denkt, denkt u waarschijnlijk ook aan de duizenden euro’s die u hieraan kwijt zal zijn. Maar wist u dat er ook tweedehands trapliften zijn? En dat deze vaak tot wel de helft goedkoper zijn dan een nieuwe (al vanaf 1700)? In de onderstaande video is te zien hoe familie Van Doorn een traplift via Smienk Trapliften heeft aangeschaft. U vraagt zich misschien af of zo’n tweedehands traplift dan wellicht duurder is in onderhoud, maar dat hoeft niet zo te zijn. Bij Smienk Trapliften kunt u namelijk een onderhoudscontract afsluiten waarmee u levenslange garantie heeft op de traplift. Wel zo’n prettig idee. 

 

Bekijk hieronder de video van familie van Doorn:

 

Vraag een gratis brochure aan

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tweedehands traplift? Vraag dan hieronder een gratis brochure aan.

 

 

Doet u ook mee met onze online bingo?

 

Vrijdag 30 september om 16.00 organiseren we een online Bingo in het kader van de week tegen eenzaamheid. U kunt hier gratis aan meedoen en andere senioren online onmoeten en spreken via de chat. Doet u mee?

 

Meer info