fbpx

“Dit had ik veel eerder moeten doen!” Fam. van Doorn

Onderwerp: Langer thuis wonen
22 maart 2018
Langer thuis in huis

Familie van Doorn

 

De familie van Doorn wil absoluut nog niet verhuizen. Toch werd traplopen voor mevrouw van Doorn iets waar ze tegenop begon te kijken. Iedere dag moest zij zichzelf omhoog hijsen om zo boven te komen. “Hier moet iets aan gedaan worden” dacht mevrouw van Doorn. Na wat onderzoek bleek een traplift een goede uitkomst te zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Een traplift van Smienk Trapliften werd bij familie van Doorn geplaatst. En tevreden dat ze zijn! Mevrouw van Doorn kan weer gemakkelijk naar boven én ze hoeven niet te verhuizen. Een relatief kleine aanpassing kan er voor zorgen dat u nog jaren thuis kan blijven wonen.

Ook een traplift?

 

Als u aan een traplift denkt, denkt u waarschijnlijk ook aan de duizenden euro’s die u hieraan kwijt zal zijn. Maar wist u dat er ook tweedehands trapliften zijn? En dat deze vaak tot wel de helft goedkoper zijn dan een nieuwe? In de onderstaande video is te zien hoe familie van Doorn een traplift via Smienk Trapliften heeft aangeschaft. U vraagt zich misschien af of zo’n tweedehands traplift dan wellicht duurder is in onderhoud, maar dat hoeft niet zo te zijn. Bij Smienk Trapliften kunt u namelijk een onderhoudscontract afsluiten in combinatie met vijf jaar garantie!

 

Bekijk hieronder de video van familie van Doorn:

 

Schrijf u hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

 

Elke vrijdag het beste van Langer Thuis in Huis, direct in uw inbox. Uitschrijven kan altijd in één klik. Welkom!

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan wekelijks een mail waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen.