72-jarige Super Oma opnieuw wereldkampioen powerliften

Onderwerp: Vitaal, Gezondheid, Nieuws
Laatst geupdate: 16 november 2021
Carmen van Andel

Super Oma | Powerliften, dat deed de 72-jarige Amsterdamse tijdens de IPF World Classic Championship in de stad Helsingborg in Zweden. Vorig jaar won de voormalig HvA-docent al de wereldtitel door een recordgewicht van 133 kilogram te liften in Canada, maar dat record heeft ze nu dus zelf weer verbroken, bericht AT5.

Nog niet genoeg

 

Ondanks de vreugde is de wereldkampioen nog niet helemaal tevreden. ‘Ik had de afgelopen weken last van een griepje, dat doet toch wat met je krachten’ zegt Ina. Op de vraag of ze volgend jaar weer meedoet zegt ze: ‘Zeker, en dan ga ik voor 140 kilo. Dat moet zeker lukken.’

 

Op dit moment is de tweevoudig wereldkampioen aan het genieten van een welverdiende cocktail. Morgen komt de ‘Super Granny’ terug naar Nederland

Vorig jaar maakte AT5 dit item over Ina Koolmees. Ze is zo fit en sterk, daar kan menig jongere niet aan tippen!

Bron: www.at5.nl

 

Wekelijks de beste tips en adviezen in uw mail?

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt dan ieder vrijdag onze nieuwsbrief waarin we u tips en advies geven om gezellig en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. 

 

Daarnaast ontvangt u gratis ons E-book over vergoedingen voor hulpmiddelen! De link hiervoor krijgt u per mail toegestuurd.

 

72-jarige Super Oma opnieuw wereldkampioen powerliften