45 km-auto’s, uitjes en tafeltje-dekje: alle blogs van februari

In februari hebben we over allerlei onderwerpen informatieve artikelen geschreven. Dit zijn de populairste!

45 km-auto: hoe kiest u de beste?

Als u minder mobiel wordt, biedt de 45 km-auto een uitkomst. Maar, hoe kiest u een 45 km-auto? Aan welk bedrag moet u denken? Welk rijbewijs heeft u nodig om er in te mogen rijden? Waar mag u rijden? Wij geven u graag een overzicht met antwoorden op deze en meer vragen.

Ga eenzaamheid te lijf met deze organisaties

Als u thuis blijft wonen, is het wel zo leuk om zo nu en dan een uitje te maken en regelmatig anderen te ontmoeten, niet waar? We hebben een mooi overzicht gemaakt van betrouwbare organisaties die in het hele land activiteiten en uitjes voor ouderen organiseren en zo eenzaamheid tegen gaan. In veel gevallen halen ze u ook nog thuis op en wordt u weer keurig thuis afgezet. Er zit vast iets voor u bij!

Hoe kiest u de beste thuiszorgorganisatie?

Er zijn zo veel thuiszorgaanbieders dat het lastig kan zijn om er een te kiezen. Waar moet u nou op letten zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt? Waar vindt u betrouwbare informatie en waar kunt u vergoedingen voor thuiszorg aanvragen? Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet.

Alles over kant-en-klaarmaaltijden en tafeltje-dekje

Voor wie niet meer wil of kan koken, zijn er allerlei oplossingen. Van kant-en-klare maaltijden bij de supermarkt tot volledige tafeltje-dekje-bezorgdiensten. We geven u graag een overzicht van de mogelijkheden en de kosten. Eet smakelijk!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Meld u aan voor
 onze nieuwsbrief


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link